Sandblæst folie

- en side jeg har lavet for min egen fornøjelse skyld.

Frosted folie, Sandblæst folie og Vinduesfolie.

 

Sandblæst folie og frosted folie er det samme, og kan bruges på vinduer for at skærme af til f.eks. badeværelset, hvis du vil undgå indsyn skal du vælge sandblæst folie.

frosted folie

Opsætning af sandblæst folie og spejlfolie i private bolig er normalt et ”gør det selv projekt”. Køb din folie i løbende metermål og brug det til projekter i hjemmet.

Privatliv vinduesfolie til vinduer kan man ikke se ind af. Det er pænt med sandblæst folie til glas, og det er effektivt hvis du ikke vil have at der er nogen der skal kigge ind.

Det er meget brugt f.eks. på noget af ruden, hvis det vender ud mod gaden eller på hele ruden i badeværelsesvinduer, hvor du gerne vil have masser af lys ind uden at dem der står ude skal kunne kigge lige ind.

hånd bag frosted glas

Kan også bruges i et kontor eller en glas skillevægge. Er meget anvendt og velegnet til afskærmning på kontorer uden det tager lyset. Dine vinduer får et fedt look med. Her er mere.

En spejlfolie kan også bruges til at skabe envejseffekten, men der skal være mere lys på den ene siden end på den anden side, for at spejleffekten virker som du vil have det. Det er ligesom et almindeligt sølvspejl, hvor du har en mørk bagside og en oplyst forside, der spejler det. Spejlfolie har således kun effekt, hvis dit rum ikke er gennemlyst, og derved ikke har forskellen mellem de to sider.