Tag et skrivekursus

- en side jeg har lavet for min egen fornøjelse skyld.

Vi arbejder med mange former for skriftlig kommunikation. Et klassisk skrivekursus med skriveopgaver.

Du kan lære at skrive blogindlæg som forfatter på skrivekursus.

Udgangspunktet for dette er de tekster, du selv skriver. Skriv effektive tekster og strukturere dit indhold, forfatterdage på jeres skrivekursus, med masser af praktisk træning. Du skal dog kunne skrive på dansk for at få fuldt udbytte af dette skrivekursus.

skrive kursus

Et personligt kursus på alle måder, der kan skræddersyes til dig eller jer. Går du med tanker om, at lære at skrive, er kan du få kurset tilpasset til dig.

På f.eks. 2 dage - den gode tekst, teori og praksis. For alle, der bruger skriftlig kommunikation på jobbet, både hos den private virksomhed og i den offentlige sektor. Det kunne også være særlige kurser målrettet kursister med skrivekurser for ledige eller med forfatterdrømme. Du bliver i stand informativ skriftlig kommunikation.

Et skrivekursus længde er forskellige, det kan vare nogle timer eller flere dage. Pointe er, at et skrivekursus med en underviser der ikke har en holdning til hvad der er god og dårlig æstetik når det kommer til tekster

Ved et skrivekursus har man f.eks. en mulighed for at arbejde med dramatikken. De fleste ansatte i virksomheder, offentlige organisationer og også interesseorganisationer vil have gavn af at komme på et skrivekursus.

tekster skrive

Med kurser hvor man lærer at skrive afhjælpes virksomhedens skriftlige kommunikation, troværdigheden kan nemt øges og budskabernes effekt bør stiger - både i egen organisation og eksternt til kunder mv. Styrk skriftsproget eller proces hvor du har behov. Se her

Ved du ikke hvilket skrivekursus du skal vælge, kan du altid kontakte underviseren. På at kursus i at skrive får du teknikkerne og værktøjerne til at skrive bedre tekster, der ikke kun fænger - men kan godt motiverer og sælger.